DİYARBAKIR / SUR - Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Ock

Okulumuz maddi durumu iyi olmayan , mont ihtiyacı olan ve  evlerini eşyalarını almadan terk etmek zorunda olan  öğrenciler için ticaret Borsasından okul olarak talepte bulunduk .15 mont bağışında bulunan Ticaret borsasına okul öğrencilerimiz adına  teşekürler. Öğrencilere monlarını dağıttık.Teşekürler.

Ock

Tüm öğrenciler karneleri kendi sınıflarında ve sınıf öğretmeni tarafından dağıtıldı.

Ara

EKİP ÇALIŞMASI : Okulumuzun yeni boyanması nedeniye tüm okulda  TYP Personeli ile temizlik yapıldı. tüm sınıf ve korıdorlar yıkandı . temiz ve sağlıklı bir ortam sağlandı.

Ara

Fatih  projesi  kapsamında okulumuzda kadrolu çalışan  tüm öğretmenlere tablet verildi.

Ara

Öğretmenleri gününü kutlama amacıyla  akşam yemege gidildi.

1-30 öğrenci ile anıt parka gidildi

2-Okulumzda bulunan stajyer öğretmenler kültür binası konferans salonunda yemin törenine katıldı.

3- Yapılan kutlama töreninde emeklşi öğretmenler belge,

4-Halk müziği korosu

5-ÖĞRENCİLERDEN GÜNÜN AMACI İLE İLGİLİ  ŞİİR OKUNMASI

6- öĞRENCİLERDEN KOMPOZİSYOLARIN OKUNMASI

Ara

Ziyaret sırasında hem okul sorunlarımız okul müdürü Günay AKAY tarafından bildirildi. Hemde öğrenciler ile tek tek sohbet etme imkanını buldu. Sur kaymakamı her öğrenciye birer hediye verdi .

Kas

Universite tanıtımı ve Dicle Üniversitesi bölümlerinin tanıtımı amacı ile son sınıf öğrencileri  ve okul müdürü Günay Akay mudur yardımcısı Selma Balsatan ile birlikte gezi yapıldı.  Tüm Son sınıf öğrencilerimizi Üniversite tanıtımı için Dicle Üniversitesine götürdük. D.Ü. Kongre merkezinde  Dicle üniversitesi tanıtıldı , hazırlanan standlar gezildi .Ayrıca Türkiye ve Kıbrısdaki özel üniversitelerin de tanıtımı yapılarak hazırlanan standlar gezildi bröşür ve  tanıtım meteryalleri alındı.

Kas

MEB tarafından açılması istenen , Kaynaştırma öğrencilerine yönelik olaarak okulumuz da destek odası açılmış olup gerekli onaylar alınmıştır. Öğretmen görevlendirilmesi yapılmış. ders programı ve ders öğretmenleri gerekli öğrencilere iletilmiştir.

Kas

SUR İlçessi  kaymakamı Dr  Memduh TURA , sur ilçe milli eğitim müdürü Eyüp UÇAK ile okulumuzu ziyeret etti.Okul müdürü Günay Akay ve ders öğretmenleri ile görüştü. Fiziki koşullar  ile ilgili  inceleme yapti. Öğrenciler ile konuşarak , hedeflerini sordu.

Kas

Okulumuza yeni atanan Okul Müdürü Günay AKAY 17.09.2015 Tarihinde göreve başladı. 2015-2016  Eğitim öğretim yılının hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle .