DİYARBAKIR / SUR - Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Okul Ağaçlandırma

Okulumuzda çim kesme çalışmaları

Ock

2023-2024 Öğretim Yılı Seçmeli Dersler İçin Tercih Etme Süreci Başladı , 20 Ocak Tarihinde Kadar Okul İdaremize Dilekçe İle Başvurabilirsiniz , Dilekçeleri İndirmek ve Açmak İçin Bağlantıya Tıklayınız

Ara

27 aralık 2022 Tarihinde İstiklal Marşının Şairi Mehmet Akif ERSOY'un vefatının 86. yıl dönümünde öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımıyla anma etkinliği gerçekleştirdik.

Anmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

İnsan hakları tüm insanların eşit derecede sahip olduğu temel hak ve özgürlüklerdir.

Dil, din, ırk, cinsiyet farklılığı ayırt etmeksizin, herkesin yararlanması gereken haklardır.

Birleşmiş Milletlerin asıl amacı insan hak ve özgürlüklerini korumak, barış ve güvenliği sağlamak olduğu için 10 Aralık 1948 yılında 'İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi'ni yayınladı ve tüm dünyaya ilan etti.

Bugün bu tarihi takip eden hafta ise 'İnsan Hakları Haftası' olarak kutlanmaktadır.

Çalışmada Emeği Geçen Herkese Teşekkür ederiz.

Ara

Engelliler günü İle ilgili okulumuz çocuk gelişimi bölümü öğrencileri farkındalık çalışması gerçekleştirdi.

Kas

Öğrencilerimizin katılımıyla öğretmenler günü kutlamasını gerçekleştirdik.

Kas

Okulumuz Çocuk gelisimi alanı 11.sınıf Erken çocukluk ve özel eğitim dalı  öğrencilerimiz  okuldışı öğrenme ortamlarında öğretim  kapsamında İsmetpaşa ilkokulu anasınıfı ve özel eğitim sınıfında gözlem ve  uygulama etkinliği gerçekleştirdiler.Ziyaretlerinde öğrencilerimiz derslerde öğrendikleri faaliyetleri (öykü anlatma,şarkı söyleme,oyun oynatma)uygulama deneyimini yaşadılar.

Kas

Cumhuriyetin Kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 84. ölüm yıl dönümü için hazırlanan anma programı öğretmen ve öğrencilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yılını okulumuzda düzenlediğimiz bir törenle kutladık. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, günün anlam ve önemine ait konuşmalar ile devam etti. Emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

12. Sınıf öğrencilerimize deneme sınavımızın ilkini yaptık. Emeği geçenlere teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

Ekm

Mevlid-i Nebi Haftası Kutlama Programımız gerçekleştirildi.

Şiirler, hadisler, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların olduğu güzel bir program sınıflarımızda  icra edildi. Programi hazirlayan başta Din kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Şahin GÖNÜL ve emeği geçen  öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Eyl

Emniyet Narkotik Şubesi tarafından velilerimize bağımlıklıkla mücadele ile ilgili bilgilendirme çalışması yapıldı.

Eyl

"Aile Okulu Projesi" kapsamında, okulumuzdaki açılışa  İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şirine ERONAT, Sur ilçe Milli Eğitim Müdürü Demir ERNEZ, Şube Müdürü Yıldırım BARUT, Sur Halk Eğitim Müdürü Veysi SAĞLIKYÜZ iştirak ettiler. Çalışmada emeği geçen herkese teşekkür ederiz.