DİYARBAKIR / SUR - Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Mrt

12 Mart  İstiklal Marşımızın kabulu dolayısıyla okulumuzda DİLLERDE HÜRRİYET, YÜREKLERDE AKİF temalı program gerçekleştirilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Diyarbakır Büyük Şehir Belediyesinin finanse ettiği Ceylan Karavil AVM'de gösterime giren Malazgirt 1071 adlı filme Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle katıldık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle  okulumuzda 28 Şubat 2022 Pazartesi Deprem ve Yangın tatbikatı(AFAD) ve 04.03.2022 Tahliye tatbikatları başarıyla gerçekleştirildi.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Şbt

HASAN KALYONCU ÜNİVERSİTENİN DÜZENLEDİĞİ ÜNIVERSİTEYE HAZIRLIKTA SINAV KAYGISI/HAYAT KAYGISI KONFERANSINA 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZLE KATILIM SAĞLADIK.

YER:SEZAİ KARAKOÇ KÜLTÜR SANAT MERKEZI
TARIH :18/02/2022
SAAT: 10.00

Şbt

Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak öğrencilere okuma alışkanlığını kazandırmak için düzenli olarak okuma saaatleri yapılmaktadır. Okuma saatlerimizin listesi ektedir.

Kas

Almanya 'ya gidecek olan öğrenciler için pasaport işlemlerimiz ve tanıtım faaliyetlerimiz sonuçlandı.

Ekm

YEŞİLAY DANIŞMANLIK MERKESİ SUR ŞUBESİ (YEDAM) -Sunduğu hizmetlerin tanıtımı öğretmenlere yapıldı.

yedam destek hattı (115 ) tanıtımı yapıldı

ücretsiz danışmanlık hizmeti tanıtımı yapıldı

YEDAM ın sunduğu hizmetler nelerdir ? kimler başvurabilir ? danışmanlık süreci ne kadar sürer ? aileye danışmanlık hizmetleri nelerdir tanıtım YEDAM tarafından yapıldı.

MESLEKÎ VE TEKNİK EĞİTİMDE ALANLAR/DALLARI TANIMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

9. sınıf

Tem

Pandemi nedeni ile balo yapılmadı. Öğrencilerimiz fotograf çekimi için kep ve cübbe giyildi.

Tem

Aramıza yeni katılan Müdür Yardımcımıza başarılar dileriz. Hayırlı olsun.

Tem

Koronavirus salgını nedeniyle ülke genelinde uygulanan uzaktan eğitim sürecine Diyarbakır'da özveriyle destek veren öğretmenlere Sur  İlçe Kaymakamı Abdullah Çiftçi  tarafından başarı belgesi verildi.

Belgeleri Okulda okul  Müdürü Günay AKAY ve Müd. Yard. Sema Dedemli tarafında belge verildi.