DİYARBAKIR / SUR - Sur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Eyl

Okulumuzda her sene gerçekleşen her güne 1 saat kitap okuma etkinliği kaldığı yerden devam ediyor. Tüm okul belirlenen saatlerde öğrenci ve öğretmenler hep beraber kitap okuyoruz.

Eyl

Öğrencilerimiz için gelen ücretsiz ders kitabı dağıtımını gerçekleştirdik.

Haz

Okulumuz Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alan öğretmeni Neslihan BAHADIR'ın rehberliğinde gerçekleştirilen E-twinning Projelerindeki başarısı nedeniyle okulumuz ve öğretmenimize  Ulusal Kalite Etiketi verildi. Projelerde emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuzun katılmış olduğu STE(A)M Approach with using Nature Based Learning eTwinning projesi  kapsamında çevre kirliliği,iklim değişikliği,geri dönüşüm ve doğayı koruma konularında bilgilendirme çalışmaları yapan proje üyesi öğrencilerimiz tarafından  Bioplastik yapımı gerçekleştirildi.

Haz

Okulumuzun tanıtım amacıyla Sur Ziyagökalp Ortaokulu ve Sur Alparslan İmam Hatip Okullarına Meslek tanıtımları ve MESEM ile bilgilendirme amacıyla ziyarette bulunduk.

Haz

Temel Eğitimde 10 000 Okul Projesi kapsamında Ziya Gökalp Ortaokulu ve İskender Paşa İlkokullarına Bilinçli medya ile ilgili çalışmalar yürütüldü.

Haz

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Ayı (Sene sonu) sorumluluk sınav takvimi aşağıdadır.

Öğrencilerin kaldığı dersler okul girişindeki panoya asılmıştır.

Haz

STE(A)M Approach with using Nature Based Learning eTwinning projesi  kapsamında okulumuz öğretmeni Neslihan BAHADIR'ın yer aldığı ve 10 ülkeden öğretmenlerin dahil olduğu proje kapsamında bu programa katılan okulumuz öğrencileri sertifika töreni okul Müdürümüz Mehmet Hanifi ÇAÇAN'ın katılımıyla gerçekleştirildi. Emeği geçen Öğretmenlerimize,öğrencilerimize, idarecilerimize teşekkür ederiz.

May

16-19 Mayıs 2022 tarihleri arasında düzenlenen 19 Mayıs Gençlik Haftasında okulumuz  yaptığımız etkinliklerde emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

May

Diyarbakır İl Afet  ve Acil Durum Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce imzalanan protokol gereği 16.05.2022 tarihinde Afet Farkındalık Eğitimi verilmiştir. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

May

18.04.2022 ile 10.05.2022 tarihleri arasında düzenlenen sınıflararası münazara yarışması finalinde 10-B sınıfı öğrencileri 1. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder ederiz. Başta Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenimiz Aykut AKMEŞE ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Nis

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 4 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek olan İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı. Adaylar sınav başvurularını, 21 Nisan-13 Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirecek.

Nis

Okulumuzda kitap okuma saatlerine devam ediyoruz.

Nis

24.03.2022-01.04.2022 tarihleri arasında okulumuzda yapılan sınıflar arası Voleybol turnuvasında emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencelirimize teşekkür ederiz.

18 Mart Çanakkale Şehitlerimizi saygıyla ve minnetle anıyoruz.